Pop-Up Carnavalscafé - 3 doagskes veuraf Party

Carnaval Lommel organiseert in het carnavalsweekend een pop-up carnavalscafé in de oude zaal van ‘De Volksmacht’ (enkel te bereiken via Frans van Hamstraat)

Donderdag: 3 daagskes vuraf party: als je al in de carnavalsstemming wil komen, ben je nergens beter dan in het pop-up carnavalscafé waar we carnavalssfeer al een beetje proberen te creëren. Als je die dag gedaan met bouwen aan de carnavalswagen, gewoon al even zot wil doen of de bekendste carnavalshits al wil horen? Dan is ons pop-up carnavalscafé the place to be!

Meer nog: als DEZE post (link) 1000 keer gedeeld wordt, geven we alvast een vat Loemelaar weg!

https://www.facebook.com/CarnavalLommel/posts/1199528173528981

Vrijdag: we zijn vanaf 18u al in ons pop-up café om het carnavalsweekend goed in te zetten!

Om 19.11 uur: de burgemeester (en enkele schepenen) zullen aan Stadsprins Ferdi I de macht overdragen voor de komende carnavalsdagen. Alle verenigingen, alle carnavalshoogheden van dit jaar, alle oud-prinsen en oud-prinsessen en alle andere vrienden van Carnaval Lommel worden hierbij uitgenodigd! Alaaf, alaaf, alaaf!

Om 20.11 starten we dan onze kroegentocht (zorg er zeker voor dat je de nodige bonnen tegen dan gekocht hebt) en gaan we enkele cafés aan het kerkplein en het Lommelse marktplein bezoeken!